11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

День безпечного Інтернету має на меті досягнення об’єднання зусиль держави, бізнесу і громадськості для популяризації механізмів безпечної роботи в мережі, перш за все серед дітей та молоді.

Так, у нашому навчальному закладі проведено ряд заходів, спрямованих на просвітницьку роботу серед учнівського середовища щодо безпечного використання мережі Інтернет.

Зокрема, проведено виховні години на тему «Безпечний Інтернет» в 7-А та «Як забезпечити безпеку дітей у мережі Інтернет» 7-Б, «Безпека дітей та підлітків онлайн» 8-А клас; перегляд мультфільмів для школярів 2-4 класів про інтернет-залежність та «Правила безпеки»; проведено інформаційну бесіду зі старшокласниками на уроках інформатики. Де учні дізналися більше про Інтернет-культуру, пригадали правила Інтернет спілкування та дали обіцянки їх дотримуватись, а також познайомилися з цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами.

Сподіваємось, що учні отримавши нові знання щодо безпеки в мережі інтернет, зможуть уберегти себе від потенційних небезпек глобальних мереж. Адже обізнаний – значить озброєний.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.