Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №110 імені К. Гапоненка міста Києва вітає всіх з яскравим, життєдайним та улюбленим святом мільйонів українців – З Днем Вишиванки!!!

Вишиванка – це наша національна гордість, це символ здоров’я та краси, чистоти почуттів та глибини безмежної любові до Батьківщини, оберіг щасливої долі та родової пам’яті. Це – спадок нації, це  – наша національна святиня! Мудрість і сила тисячолітньої традиції, яка несе в собі духовне багатство, зв’язок багатьох поколінь, є ознакою української ідентичності.

20 травня у нашому закладі освіти відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла її різнобарвними візерунками .
В акції взяли участь не лише здобувачі освіти, а й увесь персонал школи. Протягом дня було проведено безліч виховних заходів даної тематики. Учні декламували вірші, співали пісні про Україну, проводили квести та флешмоби, виконували творчі роботи з українською символікою.
Позитивні емоції,  гарний настрій та почуття гордості переповнювали школярів та педагогічні колективи. Адже всі ми – одна велика родина, яка любить і шанує народні традиції!

Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, як прекрасна наша Україна і її символи.
Дякуємо всім, хто приєднався до Свята та вдягнув вишиванку!

#Все_буде_Добре_ОК

#Моя_вишиванка

#День_вишиванки

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.