День Збройних Сил України був встановлений постановою Верховної Ради України в 1993р. Це свято відзначається щорічно 6 грудня – у день ухвалення в 1991 році закону України «Про Збройні Сили України».

6 грудня 2019 року в нашому закладі освіти було проведено ряд заходів приурочених Дню Збройних сил України. Це саме те свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

Класними керівниками 8-11 класів було проведено виховні години «Український воїн – приклад для наслідування», «Яка армія потрібна моїй країні». А в 2-4 класах учні малювали малюнки, висловлюючи своє бачення сильного, мужнього та вірного Батьківщині солдата.

Вчителями фізичної культури були організовані спортивні змагання між учнями 5-х класів, на яких вони продемонстрували свої морально-вольові  якості: силу волі,  наполегливість, рішучість,  упевненість, взаємопідтримку.

Всі учасники  проведених заходів  зрозуміли основне –  тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину з повагою ставитися до почуттів інших, бути небайдужим до трагедій Батьківщини й народу.

 

Дорогі наші захисники!

Від щирого серця вітаємо Вас з Днем Збройних сил України!

Бажаємо Вам доброго здоров’я, щастя, радості, чистого та мирного неба!

 

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.