1 вересня – особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини.

Свято першого дзвоника об’єднує педагогів, батьків, учнів  у дружню шкільну родину. Це справжнє  свято мудрості, доброти і людяності.

 Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень.

Ранок 2 вересня у нашій школі запам’ятається не тільки першокласникам, але і всім учням, батькам та працівникам школи.

Люди, проходячи повз, озираються. Старшокласники – говорять, обіймаються, сміються та роблять селфі. Молодші наввипередки просять батьків сфотографувати їх на чудесних фото-локаціях.

Цього року для  57-ох першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька.

Для одинадцятикласників  цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

Директор  школи Лариса Ігорівна  привітала всіх з чудовим святом Днем  Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з вас, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Після привітань для всіх учнів у класах розпочався перший тематичний урок; «Ми – жителі планети Земля. Ми – рівні», «Поговоримо про дружбу», «Я люблю свою країну!», «Розкажемо Європі про себе», «Герої завжди поміж нас», «Що означає бути лідером?», «Ми – українці, ми – європейці». В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни.

Для школярів початкової ланки навчальні заняття розпочалися з розважальних конкурсів та вікторин на тематичних локаціях, де вони змогли не тільки набратися позитивних емоцій, але й адаптуватися до шкільного життя в невимушеній дружній атмосфері.

У рамках святкової програми на  школярів чекав квест. Квест полягав в тому, щоб школярі крок за кроком, подорожували різноманітними станціями на території школи, слідуючи за маршрутним листом, мали розшукати одну із областей України. І таким чином скласти карту України. Тут, де народилися ми, наші батьки і рідні, наші пращури, – місце найрідніше, найдорожче для нас. Тут наш дім і коли скласти маленькі батьківщини кожного з нас, вийде наша велика держава -Україна.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.