Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей з друзями і вчителями, радістю від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.
1 вересня 2020 року є дуже незвичним для учнів та вчителів, нашого закладу освіти, адже вперше ми розпочинаємо навчання в умовах пандемії. Свято пройшло у форматі Ранкової зустрічі присвячене – Дню Знань!

Вітальні слова та ігри – так для учнів перших класів розпочалось свято першого дзвоника. На заході були присутні учні 1-х і 11 класів, вчителі, батьки, але з урахуванням епідеміологічних заходів.
Директор Лариса Дубовик привітала всіх з чудовим святом – Днем Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.
У зв`язку з карантином для інших членів шкільної родини ранкові зустрічі проходили на території закладу освіти та в класах.
У цей день від всієї душі хочеться побажати школярам успіхів у навчанні та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!
Тож вітай, Україно, своїх дочок й синів
Своє молоде покоління
Із краю до краю хай лине цей спів
І щастям хай повниться край наш єдиний.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.