Колір хакі – один з найпопулярніших не тільки в колекціях знаменитих дизайнерів, а й в гардеробі наших учнів та вчителів.

У перекладі з мови хінді хакі – «курний» або «покритий пилом», це складний і різноманітний колір, адже він поєднує в собі бежеві, оливкові, коричневі, зелені, сірі, болотні, попелясті тони.

Колір хакі – приклад кольорів землі, тобто тих, які безпосередньо асоціюються з природою і свободою. Колір самої природи.

Не дивно, що в одязі кольору хакі солдати ховалися від ворога. Землисті, коричневі відтінки змішувалися з лісовими деревами і землею, а приглушена зелень акуратно змішувалася з травою або чагарниками.

Колір хакі широко використовується військовиками багатьох країн для камуфляжу. Використовувався раніше в пошитті наметів, костюмах для кейпінга, човнів і військової форми. Зараз колір Хакі використовують і в повсякденному одязі.

Такий відтінок діє на нас заспокійливо, адже людина звикла до нього з давніх-давен.
Люди, які люблять колір хакі – переважно спокійні, надійні та доброзичливі. Такі люди люблять обмірковувати кожну дію і не приймають спонтанних рішень. Натомість, вони завжди готові прийти на допомогу за потреби.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.