День соборності – свято величне,     
Об’єдналися два береги     
Об’єдналися ми дуже міцно     
Боже, націю нам збережи! 

З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, нацiональної свiдомостi, людської гiдностi, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України  наш заклад освіти провів такі заходи :

  • Класні керівники 5-11 класів провели години спілкування:  «Україна неподільна», «Україна – єдина Соборна держава», «Славетні імена України», «Співаєм славу тій події і тепер», «На шляху до Соборності України», «Вона на світі одна – єдина ненька Україна», «День Соборності та Свободи України», «Наша країна єдина і соборна». Під час ZOOM конференцій діти переглянули тематичні відео та презентації: «Акт Злуки: відтворення історичної правди», «22 січня – День Соборності України».
  • Класоводи початкових класів (Верета З.В., Дідух І.О. Литіна Л.О., Плешакова К.М.) провели вікторини «Україна – єдина країна», «Пишаюсь тим, що українець» та  конкурс малюнків «Моя країна-Україна», «Україна – наша держава».
  • Шкільний бібліотекар, Шмигирівська Н.О. організувала з учнями 3-Б класу захід на тему: «Соборна. Вільна. Неподільна. Моя Україна!». Під час якого діти згадали важливий момент історичного минулого – День злуки ЗУНР та УНР в одну державу й усвідомили, що лише в єдності дій та соборності душ можна досягти величної мети – побудови вільної та демократичної України.

Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Цю прекрасну країну – Україну!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.