Ходьба – природний спосіб пересування людини, під час якої в динамічну роботу включаються майже всі м’язи тіла. Це вид фізичного навантаження, легкий спосіб підтримувати форму тіла і хороше самопочуття. Крім цього, піші прогулянки є відмінним природним антидепресантом. Ходьба знімає стрес, піднімає настрій, заряджає енергією. приносить користь для всього організму.
Сьогодні, 2 жовтня 2022 року в м. Києві, на ВДНГ відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «День ходьби», який організував Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” за підтримки Міністерства молоді та спорту України для внутрішньо переміщених осіб та всіх бажаючих.

Вчителі нашого закладу освіти (Обозова А., Долинна М., Гуза Н., Шосталь Ю.) також взяли участь у ходьбі за попередньо визначеним маршрутом, а також у масовій руханці за участю українського борця вільного стилю, бронзового призера чемпіонату світу, срібного призера чемпіонату Європи та Олімпійських ігор, заслуженого майстра спорту України з вільної боротьби – Валерія Андрійцева.

Отож здорово харчуйтесь, рухайтесь протягом дня, робіть зарядку, ходіть більше пішки, гуляйте в парках і лісах, дихайте свіжим повітрям і займайтеся спортом.

Тому, що спорт – це здоров’я, а здоров’я – життя!

Дякуємо всім хто взяв активну участь в заході.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.