Чи знає кожен із нас, як діяти у разі надзвичайної ситуації? Чи знаєте ви правила, які можуть зберегти ваше життя, життя учнів та співробітників,  рідних і близьких?  Чи не розгубитеся ви у разі надзвичайної  ситуації, знаючи правила, якщо практично ніколи не тренувалися?

Саме від умінь та навичок учасників освітнього процесу залежить їхнє життя та здоров’я, а також тих людей, котрі в цей час знаходяться поруч.

Уміння правильно оцінити ситуацію та обрати порядок дій є дуже важливим для кожної людини.

17 квітня у нашому закладі освіти відбувся  День цивільного захисту.

Учні та педагогічний колектив закладу удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій природнього і техногенного характеру.

Розпочався День цивільного захисту із уроків безпеки. У цікавій та змістовній формі класні керівники навчали школярів, як діяти у випадку стихійного лиха, підтоплення, паводків, повені, під час сильного вітру, грози, буревію, тощо.

Завершальним етапом була евакуація в закладі. За ввідним сигналом працівників закладу було попереджено про «Надзвичайні ситуації природного характеру – буревій, повінь.»

Проведена тренувальна евакуація показала, що всі учасники освітнього процесу обізнані з правилами дій в надзвичайних ситуаціях і вміють знайти безпечне місце в закладі освіти.

Бережіть своє здоров’я і життя!

Будьте обережні! 

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.