Десятий рік війни — наш N-ний кілометр. Стодесята біжить марафон за свободу і майбутнє з 2014 року. Ми подолали так багато і не зупиняємося: допомагати, навчатися, підтримувати, донатити. Маємо не зупинятись заради тих, хто ні на мить не припиняє захищати нас. Як би важко не було. Адже перемога попереду. Перемога, яка залежить від кожного, хто долає наш спільний марафон.

Це — забіг вдячності та підтримки героїв, які понад 10 років захищають, рятують, лікують та у різний спосіб наближають перемогу України.

Пишаємося нашими юними спортсменами та їх наставницею Юлією Леонідівною Шосталь, яких не злякала вітряно-дощова погода!

28 жовтня 2023 р. у столиці на ВДНГ відбувся Дитячий Марафон JuniorS Нова пошта “Не зупиняйся” Лідер Руху Олександр Педан.

У заході взяли участь юні спортсмени нашого закладу освіти, які  пройшли цікаві локації з різних видів спорту по програмі НУШ. Це доджбол, гандбол, петанк, чирлідинг, регбі-5, фризбі. А також пробігли свою дистанцію у 500 м.

Кожен учасник отримав унікальну медаль, яка є символом невпинного руху до перемоги.

Взяли участь у розіграші, виграли сертифікат від @Нова пошта на 2000 грн на спортивний інвентар JuniorS.

Діти отримали море позитиву, драйву, адреналіну на цілий день.

Вітаємо учасників нашого закладу освіти, які достойно представили нашу команду, а також щиро дякуємо невтомній наставниці Юлії Леонідівні, дітям, батькам за підтримку та допомогу! У нас суперові діти!!!!

Сердечно дякуємо організаторам Andrii Boliak, Mariya Pavlichuk, Олександр Педан, Саламаха Анастасія, ви неймовірно круті.

Не зупиняйся бігти!

Не зупиняйся допомагати!

Не зупиняйся боротись!
Не зупиняйся, бо попереду — перемога.

Дякуємо Збройним Силам України!

juniorS #новаПошта #дитячийМарафон #неЗупиняйся #ПеданОлександр #школа110Київ

 

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.