Ще з раннього дитинства ми мріємо бути на когось схожими.

Люди, які оточують нас, відіграють важливу роль у нашому житті. Є завжди одна людина, яка справила на нас найбільше враження, і змінила наше життя.

Є завжди хтось особливий і вкрай важливий для нас.

У кожної дитини є герой, який рятує світ.

Нещодавно учні 4-А класу  під керівництвом Зої Володимирівни Верети готували проєкт з предмету «Я досліджую світ» на тему «Людина, яка мене надихає».

До дня Збройних Сил України пропонуємо переглянути роботу Толочко Анастасії.

Людина, яка надихає Анастасію – це її батько, Толочко Ілля Васильович, учасник АТО, герой України!

«Коли я була маленькою, поруч зі мною завжди знаходився той, хто підтримував мене навіть, якщо я була не права. Вже тоді ця людина була досить сильною і мудрою. Він завжди був поруч, щоб допомогти мені у важку хвилину. Сьогодні його немає в живих, але навіть зараз він надихає мене.

Це мій тато. Він був просто чудовою людиною. Він вболівав за долю України, був справжнім її патріотом, виборював мир на сході, свободу і право українців вільно жити у своїй державі. Наші родичі, сусіди і друзі розповідали безліч добрих і цікавих історій про нього.

Мені здається, це вищий рівень поваги і саме це мене надихає. Сподіваюся, в майбутньому я також зможу надихати свою сім’ю.» – розповідає Анастасія.

«Плідна та старанна робота моєї учениці. Пишаюся!!!» – класний керівник Верета З.В

Ми точно зрозуміли, що герої – серед нас. Це ті, хто став на захист нашої країни проти сильного ворога. Ті, завдяки кому ми прокидаємось, маємо змогу жити працювати, навчатися, виховувати наших дітей та дивитись в завтрашній день, навіть під час війни.

Нині ми Відзначаємо День збройних сил України, а також згадуємо та вшановуємо пам’ять справжніх патріотів.

Пам’ять про тих, хто вже ніколи не переступить поріг рідної домівки, житиме вічно. Їхні жертви не були марними. Своїм життям і героїчною смертю вони засвідчили безмежну любов до України. Заради її щасливого майбутнього вони пожертвували найціннішим, що є в людини – власним життям.

Тож ніколи не забудемо їхні імена.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Героям Слава!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.