Через повномасштабне вторгнення росії в Україну більшість дітей вимушена вчитися дистанційно. У деяких сімей немає можливості купити дороговартісні гаджети. В сімей, які втратили все і стали вимушеними переселенцями через війну, тепер багато проблем – пошук житла, роботи, купівля речей найпершої потреби, облаштування нового житла тощо. Все з нуля, все життя спочатку.

Аби підтримати родини внутрішньо переміщених осіб, які приїхали з Херсону та Херсонської області. Політичний журналіст «Української правди» Роман Кравець і депутата ВР України – Грищук Роман, разом із фондом «Солом’янські котики» почали збирати на планшети та ноутбуки для дітей з родин внутрішньо переміщених осіб.

Учень 2-А класу, нашого закладу освіти (СШ №110 імені К. Гапоненка міста Києва), ВПО – Калашніков Михайло також отримав планшет.

З його допомогою Міша тепер зможе комфортно навчатися, комунікувати з вчителями, однокласниками, як того вимагає дистанційний освітній процес, а також більше спілкуватися з друзями.

Сподіваємося, що реалізація цього проекту підвищить рівень залученості школярів до освітніх платформ дистанційного навчання, сприятиме різносторонньому розвитку особистостей та позитивно вплине на якість отриманих знань.

Діти – це наша радість, наше щастя та майбутнє нашої вільної, найкращої країни! Зробімо їх нинішнє життя трішки щасливішим, а навчання – комфортнішим!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.