Загальновідомо, що немає нічого ціннішого за людське життя і здоров’я.

Безумовно, зрозуміло, що питанням охорони праці та безпеки життєдіяльності, особливо в контексті сьогодення, потрібно приділяти дуже багато уваги, адже ризики, які перед нами ставить світ дуже неочікувані і ми повинні бути готовими реагувати на них.

З метою забезпечення безпеки та здоров’я працівників нашого закладу освіти, а також формування їхньої готовності до дій у різних ситуаціях, сьогодні було проведено іспит з охорони праці (пожежної безпеки, електробезпеки, надання першої медичної допомоги, цивільного захисту, техногенної безпеки, дій у надзвичайних ситуаціях, запобігання травматизму тощо).

Протягом 01-05.04.2024 року працівники Гімназії №110 міста Києва ознайомилися з нормативно-правовими актами з охорони праці та життєдіяльності, опрацювали інструкції, пройшли онлайн тести, вебінари, курси, пригадали ПДР.

Ці навчання спрямовані на підвищення рівня усвідомлення працівниками загроз для їхнього здоров’я та безпеки і надання їм необхідних знань і навичок для вчасного реагування на небезпеку. Безпека кожного працівника – це пріоритет для нас, і ми прагнемо досягти цієї мети разом!

Нехай кожен працівник Гімназії №110 відчуває себе у безпеці, завдяки своєчасній підготовці та знанням.

Директор закладу – Лариса Ігорівна Дубовик ще раз наголосила на важливості цих знань та вміння швидко орієнтуватися, правильно оцінити ситуацію, обрати порядок дій та прийняти рішення у надзвичайних ситуаціях. Адже саме  працівники закладів освіти та їхні дії можуть врятувати як здобувачів освіти, так і самих працівників. Тож нехай і надалі робота буде безпечною і приносить задоволення!

А ми будьмо пильні та відповідальні!!!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.