Сьогодні, 19 березня, видатна українська письменниця Ліна Костенко відзначає 89-річчя.

Ліна Костенко одна із найвідоміших українських письменниць сучасності, жива легенда. Її твори вивчають у школах та університетах.  Уже багато років вона залишається справжнім борцем із неправдою, показовістю, а зброя її – твори. Вона вміє зачепити, змусити думати, мріяти та діяти. Твори поетеси перекладені англійською, білоруською, естонською, італійською, німецькою, словацькою та французькою мовами. Ліна Костенко завжди актуальна, і з часом значення її творчості тільки зростає.

Із нагоди дня народження Ліни Костенко, спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №110 долучилася до флешмобу і зібрала для вас відео, де школярі зачитують вірші поетеси. Відео можна переглянути на офіційному сайті школи або за посиланням:

https://school-110.com/2019/03/18/

Сьогодні  у 3-Б класі пройшов відкритий урок з літературного читання, присвячений талановитій поетесі українського слова Ліні Василівні Костенко, Вчитель, Черевко Тетяна Степанівна познайомила учнів з біографією і творчістю поетеси.

Третьокласники дізналися про долю її таланту. З цікавістю слухали і переглядали презентацію підготовлену вчителем, а також читали її поезію.

  #вітаємо_Ліну_Костенко

«З днем народження, дорога Ліна Василівно! Дякуємо, за прекрасну поезію. Здоров’я Вам і творчої наснаги!»

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.