Шановні члени  трудового   колективу, батьки,  представники  громадськості!

Відповідно наказу Міністерства освіти і науки України від 23.03.2005 р. №178  “Про затвердження Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю”, на підставі «Положення про порядок звітування керівників дошкільних загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педколективом та громадськістю».

Звітування  здійснюється з метою утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління навчальним закладом, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень.

Навчальний рік насправді завершується не святом Останнього дзвоника чи державною підсумковою атестацією, а підведенням підсумків цього року. Саме тоді приходить розуміння, скільки всього було зроблено, і скільки ще можна буде зробити в наступному навчальному році.

Традиційно такі підсумки підводить директор школи Дубовик Лариса Ігорівна під час звіту перед громадськістю.

Цього року звіт відбувся 30 серпня о 10.00 в актовій залі нашої школи. На звіті були присутні батьки практично всіх класів, а також, педагогічний колектив.

 

У своєму виступі Лариса Ігорівна надала загальну інформацію про школу та учасників освітнього процесу, звітувала про роботу з педагогічними кадрами, говорила про навчальні досягнення учнів, виховну та позакласну роботи, профорієнтаційну, торкнулася збереження й зміцнення здоров’я учнів, стану охорони праці та безпеки життєдіяльності, участі учнів у різноманітних акціях , проектах, управлінні процесом росту  педагогічної майстерності вчителів та інших аспектах роботи школи.

Скільки б подій не відбулося, все ж головним залишається те, чого ми навчилися за рік, що зрозуміли, що змінили і чого досягнули. Це наполеглива спільна праця наших педагогів, усіх учнів та їхніх батьків, а також інших працівників школи.

Дякуємо усьому шкільному колективу за наполегливу роботу і співпрацю впродовж навчального року!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.