В нашому закладі освіти тривають заходи Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай.

17 листопада 2023 року, учні 6-а, 8-б, 9-б класів отримали унікальну можливість поглибити свої знання у сфері кібербезпеки в рамках інформаційної кампанії «#ШахрайГудбай» за підтримки Національного банку України. Цього разу головним елементом заходу була настільна командна гра «КіберБезпека: думай швидко плати безпечно!»,  яку для них провела директор закладу, Лариса Ігорівна Дубовик.

Команди продемонстрували свою винахідливість та вміння виразно пояснювати складні поняття платіжної безпеки. Без застосування однокореневих слів вони розкрили тему у найзрозуміліший спосіб, а також поділилися цінними порадами платіжної безпеки, наголошуючи на важливості сильних паролів та уважного ставлення до особистих даних, розкрили приклади реального шахрайства в сфері платежів, намагаючись попередити інших від подібних схем.

Отож учасники гри показали свої знання і практичні навики в сфері платіжної та інформаційної безпеки, проявили творчий підхід до вирішення завдань. А також провели весело час, обговорюючи та обмінюючись досвідом. Це стало прекрасною можливістю не лише навчитися, але й зміцнити командний дух. Всі отримали неоціненний досвід та розуміння важливості платіжної безпеки в сучасному світі. І довели, що готові дати відсіч підступним шахраям!

Дякуємо Національному банку України за надані матеріали! Дякуємо силам оборони за можливість брати участь у таких заходах! Популяризуємо знання з платіжної безпеки серед учнів: навчаємо та граємо!

#ШахрайГудбай

#НБУ

#СШ110

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.