4-5 грудня 2021 року на базі Національного університету фізичного виховання і спорту України (м. Київ)  пройшов форум-виставка для вчителів фізичної культури, тренерів, працівників департаментів, науковців, експертів і представників компаній-виробників спортивного обладнання: «Здорові діти – здорова нація. Інновації в фізичній культурі».

У заході взяли участь не тільки наші вчителі фізичної культури: Шосталь Ю.Л. та Лисов О.Ю, а й учні нашого закладу освіти.

На  виставці  вчителі прийняли  участь в теоретичному обговоренні на тему:” Здорові діти – здорова нація. Чи правильний шлях обирає реформа Нової української школи?” , а на практичних заняттях вчителями разом з учнями змогли проявити та попрактикуватись з таких видів спорту, які впроваджує  команда JuniorZ, завдяки спортивним федераціям: флорбол, чирлідинг, бадмінтон,  петанк, корфбол, регбі-5, фризбі.

Вчителі та діти отримали масу  позитивних емоцій та важливі знання для впровадження фізкультури майбутнього JuniorZ.

Адже така фізкультура, зацікавлює дітей до спортивної гри, надихає на спортивні досягнення, формує нові командні навички та звички дисципліни, спонукає до активного способу життя та формує його.

Здорові діти – здорова нація! Ми за зміни в галузях спорту та фізичної культури.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.