22 квітня – Міжнародний день Землі, коли всі ми об’єднуємось у важливій місії: зберегти нашу планету.

Україна, на жаль, переживає складний час, коли потрібно боротися за мир та захист своєї землі. Російська окупація призводить до серйозних екологічних проблем, що впливають на життя мільйонів українців. Тому сьогодні важливіше ніж будь-коли об’єднатися та працювати над вирішенням цих проблем, щоб захистити наше середовище та майбутнє наших нащадків.

Виховання свідомого та відповідального ставлення до навколишнього середовища займає центральне місце в формуванні майбутньої генерації.

Через тематичні виховні години педагоги Гімназії №110 міста Києва створюють можливість для учнів активно вивчати екологічні проблеми, розуміти їх важливість та шукати способи вирішення.

Наші здобувачі освіти виявили неймовірну творчість та активність у вивченні екологічних проблем.

Виготовлення аплікацій, створення колажів та малюнків допомогли дітям відчути себе активними учасниками екологічного процесу, а участь у вікторинах та рольових іграх розвинула їх знання та емпатію до природи. Перегляд мультфільмів та відеороликів надав їм додаткових знань про екологічні проблеми та можливості їх вирішення.

Обговорення важливості сортування сміття та раціонального використання водних ресурсів допомогло дітям розуміти свою роль у збереженні навколишнього середовища. А розповіді про легенди про рослини сприяли їхньому зануренню у світ природи.

І завершився цей важливий день захоплюючою екологічною прогулянкою, під час якої діти мали можливість на власні очі побачити красу природи та відчути її неповторність.

Відео челендж “ЗБЕРЕЖЕМО ПЛАНЕТУ РАЗОМ!” стало не лише результатом їхньої праці, а й могутнім інструментом для поширення свідомості про екологічні питання серед широкого загалу.

Педагоги нашої гімназії виховують майбутніх відповідальних громадян, які дбатимуть про свою землю – нашу Україну!

І ми всі разом обов’язково збережемо наш дім, виженемо з нього ворога та почнемо відновлювати багату українську природу!

Пам’ятайте, що Земля – це неоціненний дар, подарований нам природою,

 це – наш спільний дім, тож берегти її – наш священний обов’язок!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.