Хто такі поліцейські і що таке закон? Що робити у небезпечних ситуаціях і як не потрапляти у них? Як безпечно дістатися до школи на велосипеді? Як захистити себе на вулиці та в Інтернеті? Коли, до кого і як звертатися по допомогу? Про це та багато інших важливих речей говорять зі школярами патрульні поліцейські.

Днями у спеціалізовану школу № 110 імені К. Гапоненка, на класні години, завітав шкільний офіцер поліції М. М. Полюхович.

Проведені бесіди  покликані запобігти конфліктам та правопорушенням серед школярів,  нагадують правила  дорожнього руху.

Микола Миколайович ознайомив  учнів для учнів: 9-б, 4-а, 3-а, 2-б,  та 1-х класів  з правилами поводження у громадських місцях, з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці, з правилами безпечного поводження  в Інтернеті та звернув увагу на види відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення, нагадав та пояснив правила дорожнього руху.

Шкільний офіцер поліції Полюхович М.М. регулярно зустрічається з дітьми під час навчального року та на канікулах, проводить з ними різноманітні зустрічі і бесіди та займається профілактикою правопорушень у  нашому закладі освіти.

Віримо, що такі зустрічі дітям потрібні. Це засвідчила велика кількість запитань, на які учні отримали вичерпні відповіді.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.