Діти – наше майбутнє, а їх правове виховання – запорука свідомого суспільства.

Сьогодні, як ніколи зростає співпраця закладів освіти  з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість формувати у здобувачів освіти уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.

19 грудня 2023 року шкільний офіцер поліції Міхеєв Максим провів бесіду з учнями – 2б, 3в, 5а, 5б, 7а, 8а класів.

Розмова йшла про види правопорушень, що часто трапляються у шкільному середовищі та на вулиці, про правила безпечного поводження в Інтернеті, акцентувалась увага на видах відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення. Напередодні зимових канікул згадали також про дотримання правил поведінки на кризі, на воді, на вулиці, небезпеку від бурульок та правил дорожнього руху.  Особливу увагу приділили темі булінгу в сучасному суспільстві, про поведінку під час сигналу “Повітряна тривога”, про безпечні укриття, про заборону фото та відео зйомки міських об’єктів. Під час бесіди учні розповіли про небезпечні ситуації, з якими вони стикались продовж останнього року.

Цікава розмова продовжилась відповідями на численні запитання.

Зустріч була жвавою, корисною та цікавою.

Діти в захваті від таких занять, це дуже корисно.

Адміністрація школи та учнівський колектив вдячні ШОП Міхеєву Максиму за співпрацю та високий професіоналізм та сподівається на подальші зустрічі.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.