Вчитель – це більше, ніж професія. Це горде звання, яке несуть найпочесніші. До них належимо і ми, педагогічний колектив СШ №110 імені К.Гапоненка!

Бути вчителем – нелегко. Це відповідальність, організованість, багатозадачність і гнучкість. Це любов до дітей і доброта. Це вчитися впродовж життя, бути в курсі всіх трендів. Це можливість подорожувати разом із учнями, відкриваючи і для себе, і для них Україну та світ…

Без вас неможливо уявити нашу сучасну школу. Саме ви допомагаєте учням твердо закріпитися на шляху до пізнання передових технологій.  Ви робите величезний вклад у розвиток суспільства, адже всі учні –  це майбутні випускники, які завтра розбудовуватимуть нашу країну.

Ви обрали цей шлях свідомо, тому вас по праву можна назвати Людиною з великої літери. Ви заслуговуєте на повагу й захоплення. Залишайтеся на своєму місці, адже ви робите цей світ кращим.

У ході відзначення цієї знаменної події, за традицією було  проведено конкурс «Осінньої композиції».

Школа поринула в чудову осінню казку. Кожен клас підготував вироби з природних матеріалів: аплікації, фруктові композиції, композиції з квітів. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції. Фантазії дітей не було меж.

Любі наші вчителі,
З святом вчителя вітаємо.
Успіхів та доброти
Від усіх нас побажаємо!

Хай достаток та любов
До роботи надихає.
Та навчальний кожен рік
Вас приємно зустрічає!

Будьте впевнені в собі,
Завжди всміхнені, здорові.
Та життя в достатку вам,
В злагоді, добрі, любові!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.