Через мистецтво (ліплення, рукоділля, розмальовки, саморобоки із паперу тощо) діти висловлюють свої емоції, а інколи це навіть і «ліки» для душі, під час війни особливо важливо дозволити дітям виплеснути все, що у них у серці. Дитячі малюнки, листи, поробки своїми руками… Вони надихають, підбадьорюють та підтримують дух українських воїнів. Вони зачіпляють найпотаємніші струни душі і вселяють віру в те, що ми разом йдемо до перемоги! Це ще більше мотивує. І тому ми захотіли, щоб солдати надихнулися. І так ми вирішили організувати в День Збройних Сил України творчий конкурс «Малюнок на фронт» за темою «ЗСУ очима дітей».

Всі ці малюнки — такі щирі прості, але саме в цій простоті ми бачимо наскільки наша здобувачі освіти, як і дорослі, моляться, вірять в нашу перемогу і в наші ЗСУ.

Це мабуть найголовніше — відчувати, коли ти виконуєш свої завдання на передовій, що тебе люблять, чекають, розуміють і вірять в нашу перемогу. Коли вірять рідні і близькі — це одне, а коли вірять діти і передають свої емоції, сподівання, надію своїми малюнками і листами — це дуже розчулює.

Сильні! Мужні! Незламні! Вітаємо вас зі святом, пов’язаним із гордістю та мужністю – Днем Збройних Сил України! З Днем ЗСУ 2023! Цього важливого дня хочемо висловити подяку вам, любі захисники у вигляді дитячих робіт.

Наші учні хочуть підтримати та подякувати вам за захист і побажати якнайшвидше повернутися додому! Нехай Господь оберігає вас. Дякуюємо вам за захист!

В такому єднанні та з такою підтримкою нашої малечі, які своїми посмішками, малюнками, листами надихають і наповнюють життєвою енергією, ми однозначно переможемо!

Невдовзі роботи будуть передані на фронт, де також принесуть чимало радісних хвилювань нашим захисникам.

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Слава її Героям!

Ми пишаємось вами!

Бережіть себе, наші Герої!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.