Місто сильне, місто славне,
Місто давнє, православне,
Столиця України,
З Днем народження вітаємо,
Процвітання бажаємо!

Традиційно в останні вихідні травня ми відзначаємо свято – день Києва, столиці України. Не пишатися Києвом просто не можливо, адже він – це гордість України, її серце, це багата історія, велична та древня архітектура, сучасний мегаполісний розвиток, який став для багатьох людей рідною та затишною домівкою.

Учні та вчителі нашого закладу освіти теж долучились до   його святкування!

В День Києва, 30 травня, відбулася наймасштабніша спортивно-благодійна акція України та справжня традиція української столиці – Пробіг під каштанами, який з 1993 року є частиною святкування Дня Києва.

Такий масовий пробіг центральними вулицями відбувся вже у 28-й раз, і команда наших вчителів теж, прийняла в ньому участь, заради порятунку дитячих сердець, тому що головна гордість нашого прекрасного міста – це його мешканці, його діти, майбутне нашої країни.

Тож вітаємо з днем народження найкращого міста в світі! Нехай воно буде гарним, процвітаючим, світлим. Нехай навесні в ньому розпускаються прекрасні сади, нехай радіють люди, звучать пісні і створюються сім’ї. Щастя, успіхів, яскравого майбутнього, веселих свят і талановитих дітей тобі, улюблене місто Київ!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.