Діти – майбутнє нашої країни, яке формується сьогодні.

Наші учні – це диво, яке наповнює життя кожного вчителя, батька чи матір щирою радістю й теплом. Вони навчили нас жити.  Бути справжніми. Посміхатися кожного ранку. Радіти життю відкрито. Їхнє майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Вони повинні жити у світі, який не знає, що таке війна, жорстокість та біль.

Тож на передодні Дня захисту дітей спільно з учнівським самоврядування закладу ми організували для учнів квест зі станціями та цікавими завданнями.

Незважаючи на те, що День захисту дітей проходить в умовах війни, дуже важливо дарувати трішки свята наймолодшим українцям, які так потребують гарного настрою в ці важкі часи.

У нас все вийшло, тому що ми віримо в те, що робимо, а діти вірять у нас!

Бажаємо нашим здобувачам освіти міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул. Бажаємо якомога більше щирих усмішок, цікавих пригод, нових знань, веселих та надійних друзів. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми. Щасливого дитинства, тепла та безпеки.

Разом ми зможемо створити кращий світ для кожної дитини! Тому сьогодні дуже важливо, щоб наші діти відчували турботу і ласку, знали, що мають можливість вчитись, жити, розвиватись і бути у безпеці. Тож заради їхнього щасливого майбутнього, заради здійснення дитячих мрій Україна переможе ворога!

Дякуємо нашим захисникам!

Слава Україні! Героям Слава!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.