Синьо-жовтий прапор маєм

Синє небо, жовте жито

Прапор свій оберігаєм

Він святиня.

Прапор свій здіймаєм гордо

Ми з ним дужі і єдині

Ми навіки є народом

Українським в Україні!

Державний Прапор України – стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів. Невід’ємний атрибут кожної країни, що уособлює самобутність та спадкоємність її державотворчих традицій.

Сьогодні, 23 серпня, відзначається День Державного Прапора України. Справжнього символа боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності! Настільки багато всього у двох кольорових смугах  –  це і вірність, і мужність наших громадян, і сталевий патріотизм,  відвертість та чесність. Готовність до самопожертви, сила духу  та віра в нашу державу. Сьогодні ми по-особливому відзначаємо свято Дня прапора, бо розуміємо, що Прапор – це символ надії на перемогу, усвідомлення приналежності до надміцної нації, яка зараз рятує увесь світ від звіра.

Наш заклад освіти долучається до флешмобу організованого колективом КПНЗ «Київського центру дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» #День_Прапора_України_2022_КЦДЮТКВПВ

Єднаймось під синьо-жовтим стягом Держави! В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стяга уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові. І це, звичайно, ж колір нашої перемоги, яку впевнено наближають наші Збройні сили України, усі працівники на фронті і в тилу та наші маленькі здобувачі освіти! І вона неодмінно буде за Україною!

Відчуйте силу духу України в її прапорі  та своїм серці!

З Днем Прапора України! З Днем прапора, українці!

#День_Прапора_України_2022_КЦДЮТКВПВ

#прапор_моєї_країни

#прапор

#вільнакраїна

#braveheart

#ukraine

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.