Ще одна історія волонтерства від нашої гімназії. Попри серйозні плани на майбутнє, питання допомоги нашим Збройним Силам України залишається на важливому щаблі для наших учнів, батьків, вчителів та працівників гімназії.

Наш громадянський обов’язок – допомогти та підтримати бійців ЗСУ, що захищають нашу Батьківщину та нашу свободу.

Протягом місяця ми приносили все найнеобхідніше, щоб висловити вдячність та підтримку військовослужбовцям, нашим випускникам та вчителю біології, які зараз знаходяться на Харківському напрямку.

Щиро вдячні кожному, хто долучився до цієї ініціативи!

В одному із сюжетів Марафону новин ми побачили поробку наших учнів, яку вони робили для ЗСУ.

У цьому сюжеті на передовій є особливе місце, де плакат учнів нашої гімназії виставлений на видному місці, як джерело натхнення та додаткової мотивації у важких моментах. Військові відчувають, що навіть на відстані від дому та родини, вони не самі, і це надає їм сили та впевненості у своїй місії.

Кожен маленький акт підтримки, будь то малюнок чи лист, чи посилка зі смаколиками має велике значення. Вони цінують кожну виявлену їм підтримку та розуміють, що вони борються не лише за себе, а й за цілу країну, яка стоїть разом з ними.

Ми знаємо, що коли настане день перемоги, а він буде обов’язково, кожен учень сказав спокійно – і я долучився до цього, я зробив все, що міг.

Дякуємо нашим захисникам за все, що вони роблять для нашого життя!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.