Один із ключових компонентів концепції НУШ — педагогіка партнерства. Вона ґрунтується на взаємодії, спілкуванні та співпраці між школою, учнями і батьками.

Вчитель початкових класів – Зоя Володимирівна Верета налагодила співпрацю з батьками. Це стало маленькою традицією, щороку проводити різні цікаві майстер-класи за участю усіх учасників освітнього процесу. Цьогоріч 3-А клас напередодні Новорічних свят провів майстер-клас – “Новорічний дивограй”.

Шишки, каштани, жолуді, хвоя, намистини, стрічки, дзвіночки, кульки, бантики та інші заготовлені матеріали під чарами невтомних та вмілих дитячих ручок перетворювалися на справжні шедеври, сприяли втіленню фантазії в реальність.

Разом батьками учні декорували свічку, перетворюючи її в яскраву новорічну прикрасу, яка стане чудовою красою на Новорічно-Різдвяні свята.

Адже так цікаво зробити іграшку власними руками, вкладаючи в роботу часточку своєї душі. Можете собі лише уявити емоції дітей і батьків!

Дружна сімейна атмосфера, креативний підхід, взаємодопомога, і як наслідок — вишукані, неповторні новорічні прикраси ручної роботи, неодмінно сприятимуть казковій новорічній сімейній атмосфері і  неодмінно принесуть у кожну родину щастя, радість та достаток.

Дивишся на радісні дитячі обличчя і усвідомлюєш: “Ось воно щастя!” Ці миті безцінні, їх не купиш ні за які гроші.

Майстер-клас дав змогу весело та з користю провести час, навчитися новому. Його організатори зробили все, щоб цей день для дітей був справді радісним і незабутнім.

Варто зауважити, що завдяки таким заходам у процесі навіть нетривалої роботи у дітей розвиваються нові здібності, естетичні смаки, вони привчаються до самостійного життя, до співпраці, підтримки та  взаємодопомоги.

А головне — незабутні емоції, яскраві враження дорослих і малечі. Тому шукайте точки дотику, шляхи співпраці, взаєморозуміння в одвічному трикутнику: батьки — вчителі — учні. Адже ми робимо спільну справу — плекаємо особистість!

Дякуємо матусям: Білик Тетяні Вікторівні, Пелих Олені Петрівні та Ситник Наталії Володимирівні за підготовку та проведення такого чудово свята для учнів.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.