Сьогодні, 26 лютого 2024 року, ми відзначаємо десяту річницю спротиву Криму. Це не просто дата, це важлива подія в нашій історії, в історії незалежної України, історії Європи та усього світу.

Напередодні цього дня, з метою формування ціннісного ставлення наших здобувачів освіти  до українського народу, Батьківщини, держави та нації, з нагоди Дня спротиву окупації АР Крим та міста Севастополя, у нашому закладі освіти відбувся конкурс малюнків “Мій Крим”, який відображає важливу тему національної єдності та підтримки територіальної цілісності України. Учасники  виявили свої почуття та думки шляхом мистецького вираження. Їхні малюнки відрізнялися за стилем та технікою, але вони всі відображають важливість та прекрасність Криму, як частини української землі.

Цей захід має на меті не лише відзначити День спротиву окупації Криму, але й підкреслити історичну та культурну спадщину цієї території.

Ця виставка є важливим кроком у вихованні молодого покоління національної свідомості та відповідальності за майбутнє України.

Для всіх здобувачів освіти протягом дня було проведено виховну годину “Спротив триває”, тематичні хвилини, бесіди. Учні переглянули різноманітні відео- та фотоматеріали, презентації присвячені темі, ознайомились з хронологією подій,  обговорили сучасну ситуацію на півострові.

Сьогодні ми хочемо висловити нашу найглибшу солідарність з жителями окупованих територій.

Крим – це невід’ємна частина нашої української держави, і ми прагнемо бачити його поверненим у склад України. Ми об’єднані в переконанні, що мир, спокій і справедливість повинні панувати на всій нашій землі. Незважаючи на всі випробування, ми продовжуємо вести боротьбу за цілісність та майбутнє нашої країни, упевнені у перемозі правди і справедливості.

Хай мирне небо завжди стелиться над головами наших співгромадян у Криму та на всій території України.

#КримЦеУкраїна

 #ДваРокиНезламності

#РазомДоПеремоги

#СпротивТриває

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.