Літературно-музична композиція

«Пам’ять про героїв стукає в наші серця»

    Кожного ранку ми прокидаємось з надією, що сьогодні все буде добре. Але, на жаль, із засобів масової інформації ми чуємо про нові постріли градів, знову втрачаємо молоді життя. Та все ж живемо із вірою в те, що виборемо незалежність і цілісність нашої держави.
Свідком подій, які відбуваються в зоні АТО, став Глушков Віталій (позивний “Кузнєц”). Саме у день Гідності і Свободи відбулася зустріч із ним. Він розповів школярам про нелегкі бойові будні, умови життя, про бої, про життя між боями, продемонстрував фото та відеодокументи, речі з зони подій, показав свої військові обладунки, тощо.
З великим зацікавленням та занепокоєнням школярі слухали розповідь українського  воїна. Учні задавали багато питань про умови «існування» в місцях бойових дій, чи носять бійці обереги подаровані дітьми, а головне про те, коли закінчиться війна? Віталій  поділився враженнями від пережитого, закликав  молодь виховувати патріотизм у серці ще зі шкільної парти та вірити у перемогу.

Його емоційна розповідь була наскрізь пронизана любов’ю до України, прагненням українських військових захищати кожну горстку рідної землі.
Учні СШ №110 привітали дорогого гостя цікавою програмою про події 2013 року.  Діти згадали героїв Майдану, вклонилися їх подвигу, хвилиною мовчання вшанували всіх тих, хто пішов у вічність.

В кінці зустрічі школярі висловили подяку за мирне небо над головою та відвагу і самопожертву у боях за цілісність та незалежність нашої держави, подарували квіти малюнки і обереги.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.