Леся Українка — без перебільшення одна із найвизначніших постатей в історії української літератури. Її ставлять в один ряд із геніальними Тарасом Шевченком та Іваном Франком. Твори Лесі Українки вивчають у школах. Її життя – приклад для нас: ніколи не здаватися, боротися за своє щастя. 

Учні 3-Б класу разом з класним керівником Черевко Т.С. підготували захід присвячений геніальній українській письменниці Лесі Українці.

Свято розпочала учитель Тетяна Степанівна, яка розповіла про багатогранну творчу особистість поетеси, про незгасимий вогонь її таланту, про високе поетичне слово, яке написано не розумом, а душею, бо саме там народилося.

Школярі згадали життєвий і творчий шлях поетеси, декламували вірші Лесі і про Лесю, співали пісні на слова Лесі Українки, провели інсценізацію уривків з творів натхненно, від душі, зі щирою любов’ю. Маленькі слухачі і глядачі знаходилися у полоні розповіді про складну долю цієї людини.

Дякуємо за гарне свято, за час, який ми побули з Лесиним ліричним і відважним словом.

Про Лесю Українку можна багато цікавого розповісти і дізнатися. Бо її життя – героїчна легенда, і її творила вона, перемагаючи важку хворобу, здобуваючи знання самоосвітою і творячи для нащадків таку неповторно прекрасну поезію. Справжня донька Прометея ! Тож знаймо про неї, гордімось нею, берімо все найкраще від неї!!!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.