21 лютого 2019  відбувся майстер-клас учителя історії Дубовик Л.І.  спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням французької мови імені К.Гапоненка міста Києва на тему: «Шляхи формування предметних компетентностей на практичних заняттях з історії» в рамках «Панорами педагогічної майстерності» РНМЦ.

Метою проведення майстер-класу була популяризація досвіду роботи з теми, ознайомлення з методами і засобами навчання для реалізації змісту уроку намічених освітніх завдань шляхом аналізу нових освітніх методик організації самовдосконалення та самоосвіти, формування вміння командної взаємодії.

У заході взяли участь вчителі суспільно-гуманітарного циклу ЗЗСО та заступник директора РНМЦ Голуб О.М.

Перед початком роботи, для емоційного налаштування, Лариса Ігорівна провела вправу “Кольори ”. Потім вона  звернулася до слухачів і окреслила коло найважливіших питань, розгляд яких допоможе формувати і удосконалювати  ключові компетентності школярів.

В ході майстер-класу присутні колеги  прийняли активну участь у створенні колажу «Ланцюжок бажань».

Упродовж роботи майстер-класу панувала творча та доброзичлива атмосфера, яка об’єднала вчителів-однодумців, сповнених бажанням професійного зростання та самовдосконалення.

На завершення роботи вчителі обмінялися досвідом, підвели підсумки і взяли до уваги рекомендації щодо стратегій розвитку сучасної історичної освіти.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.