З метою формування в учнівської молоді нового європейського світогляду, патріотичних почуттів, сприяння усвідомленню приналежності України до європейської сім’ї народів, розширення знань учнів про країни НАТО, традиції, звичаї, розвиток творчого потенціалу підростаючого покоління  у загальноосвітніх навчальних закладах Голосієва проведено районний захід «Презентація країн НАТО», участь  в якому взяли: 59 гімназія, 110 гімназія, 260, 269, 286, 186.

Кожен із нас має мрію-відвідати певні країни, побачити цікаві місця!

Тож якраз саме сьогодні у вас є унікальна можливість хоч на трошки побути разом з нами мандрівниками.

Учні нашої гімназії представили країну, яка є містом зустрічі двох континентів – Туреччину.

Туреччина, зі своєю багатою історією та культурою, завжди приваблює пізнавальними можливостями.

Відома своєю вражаючою архітектурою, Туреччина не лише втілює в собі тисячолітню історію, але й зберігає дух минулих епох. Учні з захопленням представили елементи традиційного турецького вбрання та майстерно відтворили атмосферу турецьких базарів, де панує запах прянощів та свіжих фруктів.

Про Туреччину неможливо говорити, не згадавши її кулінарні шедеври. Учні з задоволенням продемонстрували національну страву – пахлаву, яка відома своїм багатством смаків та ароматів.

Учні з глибоким захопленням розповідали та показали культуру та традиції турецького народу, підготували запальний танець.

Було дійсно гарно, сучасно, колоритно, пізнавально і смачно.

Ми впевнені наші гімназисти неодмінно передали цю атмосферу в своїй презентації, підкресливши велич і колорит цієї унікальної країни.

До заходу долучилися наші друзі – лідери-закладів (представники самоврядування з Голосіївського району), а також наша керівниця, спеціаліст відділу загальної середньої освіти та виховної роботиМиска Ольга Миколаївна.

Журі розприділило місця таким чином:

І – Школа І-ІІІ ступенів №286 міста Києва

ІІ – Ліцей №59

ІІІ – Спеціалізована школа I-III ступенів з поглибленим вивченням французької мови №269 міста Києва

ІV – Гімназія №260

V – Гімназія №110

VI –Школа І-ІІІ ступенів №186 міста Києва

Ми хочемо висловити вдячність усім присутнім за настанови, теплі та щирі слова.

Емоції переповнювали всіх, і я сподіваюсь, що цей настрій буде з нами до кінця навчального року, бо попереду ще  багато плідної праці, багато перемог, цікавих заходів і проектів.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.