День Довкілля – це національне екологічне свято!

Головна мета якого – підвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження безпеки навколишнього середовища.

Щоб спонукати дітей до розуміння екологічних проблем та залучити до активних дій щодо збереження природи вчитель 4-Б класу, Світлана Тарасівна провела еко-урок “Сортування сміття важливе для нашого майбутнього”.  Обговорили проблеми сучасностi. В результатi дiти прийшли до висновку, що кожна людина повинна замислитися над тим, що вона може зробити для захисту навколишнього природного середовища.

В Україні поступово зростає обізнаність та готовність дітей та  батьків сортувати сміття. Адже відповідальне ставлення до екології та економія природних ресурсів – важлива світова тенденція, від якої ми не маємо права стояти осторонь.

14 квітня 2022 року працівники нашого закладу освіти доєдналися до участі у Всеукраїнській  акції з благоустрою «За чисте довкілля», чудової української традиції.

Тепле весняне сонечко, щире спілкування та злагодженість сприяли чудовому настрою та плідній роботі.

Дружньо було прибрано територію школи, впорядковано квітники, покращено спортивний майданчик.

Наш чудовий та красивий заклад освіти весною став ще ошатнішим та красивішим!

Поки умови дозволяють — маємо жити і підтримувати порядок в місті. Долучайтеся! Чисто – це теж перемога!

Навіть у нелегкий час для України дбаємо про благоустрій нашого закладу освіти та міста! Дякуємо всім співробітникам, які долучились до доброї справи!

#Все_буде_Україна

#школа_110

#Весняна_толока_2022

#За_чисте_довкілля

#Все_для_Перемоги

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.