Наш край, наша держава зустрічають День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

1 вересня 2023 року – особливий день. Це не просто День знань. Кожен, хто відпускає сьогодні дитину до школи, переживає неймовірні емоції. Це і радість, і страх водночас…

Війна зіпсувала наші плани. Та ми не повинні забувати – наші діти варті найкращого!

Сьогодні юні українці

Радісно ідуть у перший клас

Їх майбутнє – майбутнє України,

Щастя їх – це щастя для нас.

То нехай же і цього року, в яких би умовах це свято не пройшло, ми зустрінемо його щасливими.

Рідні наші діти, вчителі, батьки, з початком навчального року!

Немає у світі нічого прекраснішого, ніж пізнавати нове, вчитися, читати й запам’ятовувати на все життя мудрі рядки! Вітаємо вас з Днем знань, з днем мудрості й старанності! Нехай у вашому житті буде можливість вчитися і знаходити знання не тільки в шкільні роки, але і в майбутньому, протягом усього життя! Знання роблять людину сильнішою, мудрішою, добрішою, допомагають відкривати нові істини, робити наукові відкриття і пізнавати таємниці світу. Нехай ніколи ваш розум не відмовляється від нових знань, але завжди прагне до пізнання і мудрості!

Нехай новий навчальний рік пройде щасливо і результативно як для учнів, так і для педагогів, так і для батьків.

Але традиційно найбільше йому радіють ті, хто в цей день вперше йде до школи. Для наймолодших учнів. Цього року для 47-ми першокласників, які переступили поріг нашого закладу, розпочнеться цікаве шкільне життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька на шляху до Країни Знань.

Для учнів 1-А, 1-Б класів та їхніх батьків за межами навчального закладу, на території Голосіївського парку відбулась урочиста «Ранкова зустріч» та пізнавально-розважальна гра присвячена Дню Знань.

У вишиванках, з квітами та патріотичними кульками вони заспівали гімн, потанцювали під патріотичні пісні і вже, зрештою, дочекалися першого дзвоника у цьому році.

В учнів інших класів (2-9 класи) теж є привід для радості, адже вони знову зустрічаються з друзями і вчителями. Радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Класними керівниками були проведені перші уроки на тему: «Нині – вільна й незалежна Україна-ненька. Її ревно захищають нові козаченьки», «В єдності наша сила».

Вітаємо всіх українців з Днем знань, зі святом першого дзвоника!

Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед нами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком.

Незабутньої і безпечної подорожі до знань! Сподіваємось, що невдовзі в кожному закладі відбудеться урок, присвячений Перемозі України! Легкого та плідного навчального року!

Вперед – до нових знань і перемог!

У складних умовах війни, безмежно дякуємо керівництву НПП “Голосіївський” за можливість знову зібратися і провести незабутнє свято для наших дітей у Голосівському парку імені Максима Рильського.

Віримо! Зможемо! Переможемо! Дякуємо ЗСУ і всім, хто наближає ПЕРЕМОГУ!

#2023_1вересня

#ОсвітаКиєва

#День_Знань

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.