Війна продовжується і наші захисники продовжують боротьбу за майбутнє кожного з нас. Кожен у тилу намагається долучитися до цієї боротьби, адже лише спільними зусиллями ми здобудемо перемогу.

709-й день війни в Україні.  Закінчується ще один тиждень. Ми відчуваємо постійну потребу піклуватися про тих, хто захищає нас. Наша мета – показати військовим, що ми з ними, підтримуємо та цінуємо їхню відданість та жертовність.

Ми продовжуємо допомагати нашим захисникам, воїнам, жителям Херсонщини. Відправили вантажу на більш ніж 200 кг. Куди ввійшли: газові балони, хімічні грілки, окопні свічки, засоби гігієни, термо білизна, солодощі, їжа швидко приготування, чаї, кава та малюнки наших здобувачів освіти.

Наша посилка складається з необхідних речей, – усього, що може знадобитися нашим героям у повсякденному житті. Кожен предмет був зібраний з думкою про їхні потреби та благополуччя.

Окопні свічки мають особливу значимість, оскільки вони допомагають нашим захисникам бодай якось зігрітись у холодних окопах чи бліндажах. Воїни використовують такі свічки не тільки як джерело тепла, а ще й для того, аби підігріти їжу чи воду.

Родина Антоненків, випускника нашого закладу – Олександра Антоненка, виготовляє окопні свічки. Роблять це разом зі своїми дітьми та онуком. Майже за 2 роки війни вони виготовили тисячі свічок.

Ця родина – приклад згуртованості та відданості своїй Батьківщині можуть допомогти здолати найстрашнішого ворога. Нехай Ваша людяність стане прикладом для інших Дякуємо громадянську позицію! Дякуємо що долучились і до нашого збору.

Вкотре хочеться сказати ДЯКУЄМО і всім хто долучився – учням, батькам, вчителям, координаторам за допомогу в організації доставки допомоги. Це дійсно важливо бути разом в такий складний час. Дякуємо кожному, хто намагається внести частку своєї душі і праці у спільну мету – перемогу над ворогом. Перемога прийде обов’язково! Ми будемо наближати її разом!

Дорогі наші захисники! Кожному із вас ми бажаємо довгого життя, міцного здоров’я, сталевої витримки і незрадливої удачі! Дуже чекаємо миру і хочемо побачити усіх вас вдома! А поки ви захищаєте наші життя на передовій, знайте: хоч фізично ми і далеко, але подумки завжди поряд і завжди готові допомогти вам усім, чим тільки можемо!

ДЯКУЄМО! Слава Україні! Героям Слава!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.