Вчора у нашому закладі освіти пройшло 2 заняття  «Мобільність у місті. Транспорт.» в рамках модульного курсу «Kyiv Smart City».

«Мобільність міста дуже впливає на його швидкість і визначається багатьма критеріями. Розумне місто має високорозвинену, розгалужену транспортну інфраструктуру, яка є інклюзивною. Де пішоходам,  і велосипедистам виділено достатньо місця для пересування, а громадський транспорт приходить вчасно, згідно графіку, що комфортне життя у мегаполісі – це реальність.» – розповідала координатор ініціативи Kyiv Smart City.

Заняття з міських інновацій для школярів проводилося із застосуванням інтерактивних технологій, з цікавими відео-матеріалами. Діти разом з координатором досліджували, які є види транспорту, та які воно відкриває можливості для кожного громадянина.  Під час заняття особлива увага приділялася практичним завданням із застосуванням технологій. Використовуючи мобільні телефони, учні відповідали на запитання, проходили опитування, брали участь в інтерактивній вікторині, тощо.

Це заняття показало, що діти не тільки щиро зацікавлені в темі, а й швидко засвоюють нову інформацію. Адже ми — свідомі містяни маємо самі, в першу чергу виховувати культуру на дорозі, піклуватися один про одного і не наражати себе та інших на небезпеку. І пам’ятати, що з кожним маленьким кроком ми робимо своє місто кращим.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.