Фестиваль – це не тільки обмін думками, досвідом, тренінги і майстер-класи від досвідчених відомих журналістів, фотографів, блогерів, але й серйозне відповідальне випробування.

Міжнародний фестиваль молодіжної демократії та мас-медіа «Золота осінь Славутича – 2023» https://www.facebook.com/zosyaslavutych вже  втридцяте гостинно запросив до участі активну творчу молодь з усіх куточків нашої рідної України та з-за кордону.

Наш заклад долучився до участі в цьому році. Команди, які брали участь не вперше, завжди дуже потужні і сильні супротивники для новачків.

Тому вдвічі приємніше розуміти, що в нашій школі вчаться діти, які навіть в умовах жорсткої конкуренції достойно представляють наш заклад і наше улюблене місто Київ.

Цьогоріч у фестивалі взяли участь дві учениці 8 класу Пересада Марія (номінація «Літературне есе») та Чулова Каріна (номінація «Фото») під керівництвом вчителя Яковлєвої Тетяни Павлівни. Дівчата створили команду «Творчі гуси» і, попри гумористичну назву, дуже ретельно готувалися до конкурсів, оскільки темою тридцятого фестивалю став слоган «Мій герой».

Учениці шукали локації для фото, підбирали найкращі слова про свого героя для есе. І результатом стало ІІІ місце Каріни Чулової у номінації «Фото». Марія Пересада отримала Сертифікат участі (номінація «Літературне есе»).

Дівчатам сподобалася творча атмосфера конкурсів, дух фестивалю, і вони прийняли рішення обов’язково спробувати свої сили наступного року.

Вітаємо Машу і Каріну з новим звершенням, новою цеглинкою в їх майбутнє життя! Бажаємо нових досягнень, творчості, перемог!

 

Конкурсна робота “ЗОСі” в номінації “ФОТО”

Фотографиня: Каріна Чулова

Тема: “Мій Герой”

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.