Початкова школа – це перша сходинка до шкільного життя учня. Чотири роки – і він вже не молодший школяр, а самостійна людина, яка має власну думку, намагається відстоювати її, оцінює свої можливості.

Прощання з початковою школою – це завжди дуже зворушлива і хвилююча подія і для дітей, і для вчителя, і для батьків. Воно, як маленька репетиція випускного балу, повинно пройти за всіма правилами: вразити уяву, змусити замислитися, запам’ятатися назавжди.

Учні 4-А класу під керівництвом Зої Володимирівни, СШ №110 імені К.Гапоненка м.Києва промандрували різними епохами навчання, щоб показати, як вони здобували освіту, виконували пісні, розповідали вірші, а також та танцювали.

Директор школи, Лариса Ігорівна Дубовик привітала учнів та батьків із святом, вручила батькам подяки за активну участь у житті класу та школи.

З посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували своїм батькам і вчителям за 4 роки шкільних стежин знань. Маємо надію, що вони не забудуть їх ніколи, а всі мрії та сподівання учнів здійсняться.

 Тож, хай Вам щастить, до зустрічі у 5 класі, до нових знайомств та знань!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.