В буревії подій сьогодення ми – дорослі – часто не помічаємо, що діти відчувають ще більший стрес, ніж ми. А на них ще й перехідний вік тисне з усіма його випробуваннями. Нова реальність у якій ми живемо, вимагає від нас нових знань.

Щоб підліткам було легше вивозити цю реальність здобувачі освіти нашого закладу відвідали Місце Сили від Клубу Добродіїв.

Тема: «Work-life balance. Як справлятися з новою реальністю».

Незабутня групова зустріч 8Б (Мирончук В.В.) та 9Б (Миронової Ю.В.) в Місці Сили. Ця зустріч – це півтори години спілкування з психологинею – Вікторією Віткалова.

Говорили про те, як підтримувати себе у непрості часи, справлятися зі стресом, обговорювали дієві техніки самозаспокоєння, а також дозволяти собі злитися, коли на те виникає потреба.

Розбирались як діяти в ситуації, коли твої кордони порушують та намагаються переконати що ти не ок, похитнувши віру в себе.

Допомагали  розкрити свої емоції, почуття та думки.

Невідʼємною частиною кожного івенту є запрошена зірка, яка ділиться з підлітками власними секретами стійкості у цей непростий час та надихає їх шукати точку опору всередині себе. До нас в гості завітав актор – Євген Лісничий.

З яким багато спілкувалися, обіймались та багато фотографувались. Кожен зміг отримати необхідну підтримку та трошки відволіктись. Бо щире спілкування – найкраще рішення у боротьбі із накопиченим стресом.

Зустрічі у Місці Сили допомагають підліткам знайти власну ідентичність та цілі, розвивають навички та сприяють кар’єрній орієнтації. Вони також допомагають у подоланні стресу та невизначеності, сприяють соціальній взаємодії. Тут безліч можливостей для розвитку та трансформацій.

Такі заходи потрібні для того, щоб підтримувати одне одного, показувати, що ми єдині і незламні. Ніколи не здавайтесь і не припиняйте робити те, до чого кличе вас ваше серце! Любіть життя, навчайтесь, працюйте, розвивайтеся і дбайте про себе.

Дякуємо @unicef_ukraine, Клубу Добродіїв, за таку натхненну зустріч.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.