Продовжуємо підтримувати ЗСУ.

Відправляємо допомогу для ЗСУ від ГО “Спілка жінок Київщини” та нашого навчального закладу.

В нашому закладі освіти пройшла ще одна благодійна акція по збору макулатури.

Діти несли все і зошити, і коробки, і журнали, адже збирали гроші на ЗСУ. Школярам допомагали батьки і вчителі, родичі і друзі.

Частина коштів зібрана з ярмарки та кошти з макулатури це наш маленький внесок у перемогу, це дієвий спосіб виховати справжніх патріотів і найкращий приклад того, що часом слабке тіло має непереможну силу духу, неосяжну жагу до життя і бажання бути корисним своїй країні.

Закуплені необхідні ліки, засоби гігієни, антисептики, тощо. І звичайно ж, дитячі малюнки обереги та листи сьогодні відправили нашим захисникам.

Ця війна розбудила нас, приземлила нашу гординю і дала зрозуміти, що наша хата «не з краю», що Україна – наш спільний дім, кожен повинен робити свою посильну роботу і свій внесок для його збереження.
Дякуємо за активність та підтримку доброчинних заходів не лише дітям, а й батькам, вчителям, друзям і знайомим, які із задоволенням і натхненням долучаються до наших благодійних заходів. Бо всі, допомагаючи нашій армії, з кожним днем наближаємося до Перемоги.

Продовжуємо працювати на перемогу!

Допомагайте ЗСУ! Любіть Україну! Слава Україні!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.