Україна переживає найбільше випробування у своїй новітній історії.

Завжди, у найважчі часи, знаходилися відважні громадяни, які добровільно брали зброю до рук і ставали на захист своєї Батьківщини.

День українського добровольця, який вся країна відзначає сьогодні, це свято героїв та справжніх патріотів своєї землі, котрі у складний для країни час стали на її захист. Це день шани і поваги до тих, хто не чекаючи на мобілізацію, першими записалися у добровольчі батальйони, пішли у Нацгвардію чи Збройні сили, аби зупинити ворога.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності у нашому закладі освіти були проведені тематичні заходи.

Для початкової школи – проведено ранкове коло “Хочу жити у мирній країні», організовано патріотичні години «Вони для нас виборюють життя…».

Учні переглядали відео, писали листи і готували малюнки «З вдячністю за наше майбутнє!».

Класними керівниками 5-9 класів проведено виховні години «Мужність і патріотизм бійців-добровольців», «Доброволець – герой сьогодення», «Захисники за покликанням серця», на яких здобувачі освіти ділитися власними думками, висловлювати свої враження та розуміння понять мужності, героїзму та патріотизму. А також обговорили образ українського добровольця, важливі риси та історію заснування свята. Наприкінці Хвилиною мовчання вшанували полеглих воїнів-добровольців.

День українського добровольця – одна з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців.

Наш заклад вдячний кожному і кожній, хто відчув, що час стати воїном, пишається всіма, хто здобуває перемогу для нашої держави. Ми завжди пам’ятатимемо всіх своїх Героїв, які віддали життя за свободу.

Вічна пам’ять добровольцям, які загинули, захищаючи Україну!

 Слава справжнім воїнам України! Слава Україні

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.