У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми однокласниками, вчителями та школою. Це свято для багатьох є тим кордоном, за яким учні стають дорослими людьми. Цей день залишиться в пам’яті кожного випускника, як справжнє свято!
Випуск цього року – незвичайний, оскільки проводиться в умовах загальнонаціонального карантину.
26 червня 2020 року на затишному подвір’ї нашого закладу освіти відбулося святкове і трохи сумне вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту випускникам 2020 року.
Цього року золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» та свідоцтва про загальну середню освіту з відзнакою було видано Бичкову Денису. Вітаємо!!!
Директор школи, Лариса Ігорівна, вручила свідоцтва та побажала кожному знайти себе, досягнути обраних цілей, втілити мрії, а головне – бути щасливими та завжди залишатися добрими, чуйними, наполегливими, справедливими та людяними.
Наш заклад освіти пишається вами – молодими, красивими і безмежно талановитими.
Дорогі випускники, ви – надія нашого міста і майбутнє України.
Ось і перегорнуто сторінку дитячих літ, перед вами чистий аркуш. Заповніть його без помилок. Кожен із вас має свою найзаповітнішу мрію. Цінуйте її, боріться за неї, бережіть собор власної душі, як найдовершенішу цінність людського буття. Хай вічна Книга мудрості супроводжує вас як доленосна зірка – незаперечними істинами. Хай чистим полотном стеляться ваші життєві шляхи.
Тож, в добру путь випускники – 2020!

Дитинство й юність в школі пролетіли.Ми вчились тут, співали і жили.Дорослими всі стати так хотілиЙ сьогодні ми до цього підійшли.І ось поріг. За ним нові дороги.Розлетимось по них, немов пташки.А в серці сумніви, непевність і тривоги,Й мереживом — незвідані стежки.

Geplaatst door СШ 110 Голосіївський р-н op Zondag 28 juni 2020

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.