Заклад, де хочеться навчатися, розвиватися, реалізовувати свій творчий та інтелектуальний потенціал, самоактуалізуватися як особистість. Заклад, де панує доброзичливість, розуміння та підтримка. Заклад, де учні, вчителі та друзі чують одне одного, вміють домовитись, дійти до спільної мети і втілити у життя свої добрі наміри. Це – наша школа. Сподіваємося – і ваша.

30 березня команда наших працівників закладу освіти взяла участь у підбитті підсумків науково-дослідної роботи на тему «Розвиток управлінської компетентності керівників закладів загальної середньої освіти».

Море задоволення! Море захоплення! Море досвіду! Враження дуже позитивні.

Дуже цікаво пройшла підсумкова частина. Високе педагогічне та психологічне підґрунтя виступів. Динамічність та професіоналізм учасників, можливості особистісного зростання, розвитку і трансформації свідомості.

Нагадаємо, що проєкт розглядає розвиток емоційного інтелекту та емпатії у всіх учасників освітнього процесу як спосіб запобігання насильству в школах і суспільстві. Чим більше свідомих лідерів ми матимемо в новій українській школі, тим менше насильства і знущань буде в українських школах. Адже підвищення якості навчального процесу – це шлях до примирення, ненасильницького спілкування, співпереживання та емпатії між дітьми, вчителями, керівництвом школи та батьками.

Велика подяка організаторам зустрічі за цікавий, високоякісний, продуктивний, насичений захід. Шановна, Валеріє Робертівно, низький уклін Вам за такий проєкт і Вашу титанічну працю!!!

Щира подяка всім за участь. Бажаємо і надалі продовжувати цю роботу, творити та ділитися досвідом з колегами.

Дякуємо, що ви такі є. Такі заходи рухають українську школу вперед.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.