Нині Україна переживає нову важку сторінку історії, яка надовго закарбується в пам’яті українців. Патріотичне виховання в теперішні нелегкі часи вважається дуже актуальною темою.

Поки ми готуємось до наступної мандрівки, хочемо поділитися спогадами з кінотеатру “Оскар”.

Разом з учнями, їх батьками, вчителями ми занурилися в неймовірну подорож українськими містами, які продемонстрували стійкість і патріотизм, а також стали прикладом незламності для усього світу. Ми переглянули серії із містами Київ, Харків, Миколаїв, Суми, Чернігів та одну із серію присвяченій історії про Чорнобиль.

Це було чудово!

«Книга-мандрівка. Україна» — це книги та мультсеріали про культуру, історію створення міст, появу назв, історичних постатей, унікальних пам’яток культури і надзвичайних українців.

Дякуємо за навчально-розважальний екскурс в минувшину для наших сучасників.

Такі заходи стають неймовірним джерелом знань та розваг для здобувачів освіти у цей непростий час. Вони дізнаються щось нове та захопливе, все більше цікавляться своїм корінням та історією Батьківщини. Такі проєкти сприяють вихованню патріотичних почуттів у молодого покоління, а також стимулюють дітей до активного читання, навчання і дослідження історії України.

Ми обовʼязково завітаємо ще, а поки мандруємо далі.

І ви дізнавайтеся більше про нашу рідну Україну, переглядаючи мультфільми, що доступні на YouTube-каналі проєкту, та ознайомлюйтесь з друкованою частиною, яку випускає видавництво “Старий Лев”.

Проєкт «Книга-мандрівка. Міста» створено за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри» (UCBI). Серед друзів та партнерів проєкту – Укрзалізниця, 1+1 media, Київстар ТБ, журнал VIVA та відомі українці, які підтримують свої рідні міста.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.