Участь у Всеукраїнській грі «Сокіл» («Джура») – це шлях свідомого опанування лицарськими і демократичними традиціями українського народу, виховання духовно та фізично розвиненого покоління, підготовки молоді до творчої праці, військової служби та захисту України.

Насичено і емоційно завершився ІІ (міський) етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Змагання на міському етапі пройшли для учасників «на одному диханні» та стали ще одним свідченням — Україна має гідне молоде покоління, яке шанує історію свого народу, поважає традиції та має національну гідність.

Вітаємо команду нашого закладу освіти за зайняте ІІІ місце у змаганнях «Туристська смуга перешкод» серед роїв середньої вікової категорії «Джура- Сокіл».

Юні джури успішно пройшли новий етап, відчули себе нащадками козаків-лицарів, гідно показали свої знання та вміння у найрізноманітніших змаганнях, пізнали багатство козацьких звичаїв, традицій та повернулися додому з нагородами, новими друзями, веселі та щасливі, а ще принесли море позитиву і радості. Нереально описати все словами!

Висловлюємо подяку Шосталь Ю.Л., Гузі Н.О. Максименко О.М., Одочук Л.А., Галат Ю.С. (методисту БДЮТ), Лелеко О.О.

Наші юні учасники та їх керівники є дійсно прикладом героїзму у важкий для країни час, де кожен чітко усвідомлює, що ми нескорені, непереможні і перемагаємо кожен день!

Вітаємо команду з дебютом! Бажаємо  бути такими ж лідерами як наші герої – Збройні Сили України!

Уклінно дякуємо нашим героям – воїнам Збройних Сил України за те, що боретесь за нас, за нашу свободу, за наше сьогодення та майбутнє!

Юні джури, дякуємо за участь, за вашу любов до гри!

А також щиро дякує всім організаторам за нові знання, яскраві враження та спогади!

#хоробрі серця_2023

#джура_2023

#СШ_110_патріоти

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.