Схвильовані дев’ятикласники, щасливі батьки й засмучений класні керівники зібрались разом востаннє…Радість та смуток переповнюють серця…

22 червня в нашому закладі освіти відбулося урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням 9-А та 9-Б класів.

З вітальним словом до випускників звернулася директор закладу освіти Лариса Ігорівна Дубовик “Шкільні роки дали вам якісні знання, розвинули творчі здібності, навчили відстоювати свої переконання і погляди, озброїли безцінним досвідом, який обов’язково стане в нагоді в майбутньому. Будьте успішні, енергійні і позитивні, вмійте долати будь-які труднощі і домагайтеся всього, чого забажаєте. ”.

Слова вітань також звучали від класних керівників – Соколова Т.З. та Максименко О.М., а також батьків.

Щира вдячність класним керівникам та вчителям за підтримку та вагомий внесок у розвиток та формування соціальної компетентності випускників закладу.

Дорогі дев’ятикласники! Адміністрація та педагогічний колектив школи щиро вітають вас з довгоочікуваним святом отримання свідоцтва про базову середню освіту. Ви – наша гордість!  Бажаємо кожному з Вас впевненості у собі, у своїх силах, непохитно вірити в свій успіх, у свою велику мету, в свою щасливу долю! Злагоди вам, миру та добробуту!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.