Спорт – це кращий друг здоров’я, а здоров’я наших учнів завжди є на першому місці. Крім того, спорт – це джерело мотивації та позитивних емоцій, які особливо тепер дуже потрібні для фізичного та психічного здоров’я нашим хлопцям і дівчатам.

Щоб  навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в здобувачів освіти потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом в нашому закладі щороку традиційно проводиться Олімпійський тиждень – всеукраїнський спортивний захід, який дуже люблять діти.  Не виключенням став і цей рік.

У рамках декади (4.09-18.09) в нашому закладі освіти було проведено наступні спортивні змагання: веселі естафети, шкільні перегони, танцювальні руханки, веселі фізичні активності та футбол.

Час промайнув швидко, насичено, цікаво та змістовно, з гарним настроєм та масою позитивних емоцій.

https://www.youtube.com/shorts/_waZhQlRaRg

https://www.youtube.com/shorts/AATo1zVvLbk

Ми ще раз побачили, що в нашому закладі ростуть сильні, спритні й сміливі діти.

Дякуємо вчителю фізичної культури – Юлії Леонідівні Шосталь за прекрасно організоване спортивне дозвілля, за настрій і позитивні емоції, за те що доклали максимум зусиль, щоб зробити цю декаду незабутньою, цікавою і корисною для наших дітей.

Дякуємо ЗСУ, нашим незламним воїнам! Це дуже велике щастя, що ми маємо змогу очно навчатися, спілкуватися, займатися сортом і проводити такі заходи.

Бажаємо всім учасникам Олімпійського тижня міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот!

#ОлімпійськийТиждень2023

#СпортивніЗмагання

#ДружбаПеремога

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.