Вже доброю традицією стало проведення 30.09.2021 р. Олімпійського уроку в стінах нашого закладу освіти.

Метою даного уроку: познайомити учнів з історією Олімпійських ігор, формувати свідоме ставлення до необхідності занять фізичними вправами. Сприяти вихованню почуття патріотизму, гордості за успіхи українських спортсменів.

Між учнями 5-тих класів були організовані спортивні естафети: біг з м’ячем, метання у кошик, переставляння м’ячиків, обведи мяч, переправа, покоти точно, стрибунець, донизу-догори, ліво-право, влучний, віддай швидше,  збий м’яч, віддай точно, ланцюжок, кеглі, зустрічна, перешкода, м’яч над головою та під ногами – було дуже цікаво і весело.

На святі були присутні гості – представники КДЮСШ “АРГО”, а саме, директор та головний тренер Просвірніна С.С., Асоцький В.В. – заслужений тренер з таеквон-до та Волочнюк Н. – тренер з черлідингу. Також на святі була присутня Лудан Лілія Анатоліївна, яка розповіла про свою участь у Олімпійських іграх та які перепони ставали на її шляху.
Чудове спортивне свято прекрасили показові виступи таеквон-до (тренер “АРГО”), черлідингу (тренер “АРГО”).
Переможцями стали: І місце – 5-б клас, ІІ місце – 5-а клас, ІІІ місце – 5-в клас. Всі учасники змагань отримали подарунки від Київського відділення Національного Олімпійського комітету України та КДЮСШ “АРГО”.
Підготували і провели урок, не без допомоги наших учнів, вчителі фізичної культури Шосталь Ю.Л., Семенчук В.І.

Дякуєм усім за професійний підхід до дитячого спорту та вагомий внесок у розвиток фізичного виховання.

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.