Щоб навчити цінувати власне здоров’я, виховувати в школярів потребу в постійній руховій активності, зміцненні здоров’я, залучати до активних занять фізичною культурою та спортом, у нашому закладі освіти щороку традиційно проводиться Олімпійський урок. Не виключенням став і 2023 рік.

Олімпійський урок — це особливий захід, який дає можливість не лише популяризувати спорт, а й виховувати дітей на олімпійських цінностях, виховувати нашу націю. Це свято всіх, хто любить спорт – незалежно від фаху та віку.

З кожним роком фантазія нашої талановитої вчительки фізичної культури Юлії Леонідівни Шосталь вражає все сильніше! З року у рік рівень заходу невпинно зростає.

І, звісно, на святі були присутні поважні гості:

Прокопенко МИКОЛА Миколайович – начальник  відділу у справах молоді та спорту Голосіївської РДА.

Стукін Анатолій Юрійович – заслужений ветеран спорту.

Абраменко Олександр Володимирович –  Срібний призер Зимових Олімпійських ігор 2022 року. Український фристаліст, заслужений майстер спорту України, фахівець із лижної акробатики, олімпійський чемпіон  2018 року. Володар малого Кришталевого глобуса з лижної акробатики сезону 2015-2016. Срібний чемпіон світу 2019 року.

Під час урочистого відкриття заходу гості сказали дітям багато надихаючих слів, дали настанови щодо занять фізичною культурою і спортом, порадили активно проводити своє дозвілля.

Після урочистостей учнів чекала насичена спортивна програма, що передбачала різноманітні естафети. Вир емоцій, драйв та жага перемоги панували сьогодні в актовій залі нашого закладу освіти.

Діти засипали зіркових гостей запитаннями. І автографи, автографи, автографи від зірок українського спорту! А ще світлини на пам’ять!!!

Дякуємо за подарунки. Ми дуже радіємо новенькому інвентарю!

Займайтесь спортом, адже спорт – це життя, здоров’я, він загартовує силу духу, характер, у спорті можна знайти і багато друзів, і приємних відкриттів. А тим, хто планує пов’язати із спортом своє життя, бажаєм майбутніх перемог на Олімпійській арені.

Дякуємо воїнам — захисникам України за можливість навчатися та проводити спортивні заходи! Віримо в перемогу України! Віримо в те, що скоро запанує мир у нашій країні!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.