Професійна кар’єра є важливою складовою життєвої стратегії кожного педагогічного працівника, яка ґрунтується на професійному й особистісному зростанні, безперервній самоосвіті й самовдосконаленні.

29 березня 2022 року відбулася онлайн-засідання атестаційної комісії нашого закладу освіти. З метою стимулювання цілеспрямованого безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу й авторитету, забезпечення ефективності освітнього процесу.

Під час засідання було розглянуто результати діяльності 10-ти педагогічних працівників за міжатестаційний період (Бахметьєвої Т.В., Головко А.Ю., Гончар Н.В., Долинної М.А., Краснокуцької В.П., Мирончук В.В., Шевченко І.О., Шкуренко С.Л., Шмигирівської Н.О., Яковенко Н.П.)

Головою атестаційної комісії, директором закладу освіти, Ларисою Ігорівною Дубовик та іншими членами комісії було зазначено, що відповідно до наданих результатів освітньої діяльності, всі педагогічні працівники відзначились фаховою та педагогічною майстерністю, зростанням цифрової грамотності, підвищенням рівня інформаційної та методичної компетентності (особливо під час карантинних обмежень), значними здобутками у видавничій справі, в активній роботі на електронних освітніх платформах.

Атестаційна комісія підтвердила високий рівень підготовки педагогічних працівників, які атестувалися, їх добросовісне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків.

Отже, атестація для педагогічного працівника – це важливий етап його професійного життя, точка опори для подальших здобутків і звершень на педагогічній ниві.

Бажаємо їм творчих злетів, професійних успіхів та постійного самовдосконалення!

Разом до ПЕРЕМОГИ 💙💛
Мирного неба 🙏
Все буде УКРАЇНА!!!

Категорії: НОВИНИ ШКОЛИ

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.